Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Aθήνα,Αττική, Greece
"ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - MIA ΙΣΤΟΡΙΑ 50 ΧΡΟΝΩΝ 1973 - 2023" Το Photo Center ξεκίνησε την φωτογραφική δραστηριότητα το 1973. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των επιδείξεων μόδας, το θέατρο, όπως και με τη διαφημιστική και αρχιτεκτονική φωτογραφία. Επίσης συνεργάστηκε με μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού για την έκδοση τουριστικών οδηγών με τα ξενοδοχεία και τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Με την έλευση του βίντεο οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν και σε αυτόν τον τομέα με καλύψεις θεατρικών παραστάσεων, μπαλέτου, επιδείξεων μόδας, γάμων και σε όλες τις εφαρμογές βίντεο. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 η ψηφιακή τεχνολογία άλλαξε ριζικά τη φωτογραφία και το βίντεο. Το Photo Center προσχώρησε άμεσα στις ψηφιακές εφαρμογές καλύπτοντας όλο το φάσμα των multimedia."Σήμερα με 50 χρόνια πείρας στο ενεργητικό μας είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και για τα επόμενα 50 χρόνια !

Βιντεομετατροπές

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει πια μπει στη ζωή μας. Στο studio  μας χρησιμοποιούμε ψηφιακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την συνέπεια και την ποιότητα, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το καλύτερο στις καλύτερες τιμές.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 
ΕΓΓΡΑΦΗΣ

NTSC 4.43 - PAL - PAL M - PAL N - SECAM - NTSC 3,58 - MESECAMΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ  DVD

SVHS, VHS, 8mm, Hi8, MiniDV,
Digital 8, VHS C, DVCAM, DVCPRO


Μην περιμένετε άλλο. Οι οικογενειακές σας βιντεοκασέτες καταστρέφονται όσο περνούν τα χρόνια. Η μέση διάρκεια ζωής μιας κασέτας είναι 10-15 χρόνια αναλόγως των συνθηκών αποθήκευσης. Το DVD έχει διάρκεια ζωής 100-200 χρόνια.Μετατροπή δίσκων βινυλίου & κασέττας ήχου
σε cd ή usb stick
Μετατρέψτε τις αναλογικές κασέττες ήχου και μπομπίνες σε ψηφιακά αρχεία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ DVD
Αντιγραφές DVD
Αντιγραφές CD
Εγγραφές σε CD
Εγγραφές σε DVD
Φωτογραφίες από DVD
Φωτογραφίες και Slides σε CD ή DVD
Μουσική Επένδυση – Videoclips – Slideshow


Telecine:
Ψηφιοποίηση
κινηματογραφικών ταινιών
σε κονσόλα Telecine
8mm - super 8 - 16mm
σε DVD ή USB
Στο Photoshops.gr ζωντανεύουμε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας με το Telecine πάνω από 30 χρόνια  και έχουμε μετατρέψει εκατοντάδες ταινίες πελατών μας από όλη την Ελλάδα.Στείλτε μας τις ταινίες σας και σε λίγες ημέρες θα παραλάβετε το DVD σας έτοιμο για προβολή.

* Πρέπει να έχετε τα νόμιμα δικαιώματα του υλικού που μας παραδίδεται για αντιγραφή ή επεξεργασία. Αντιγραφή υλικού με copyright είναι παράνομη.